En nyfødt beroliger sig selv til at sove på kun seks minutter takket være Brainwave-beroligende musik

En nyfødt beroliger sig selv til at sove på kun seks minutter takket være Brainwave-beroligende musik

En nyfødt baby er mere tilbøjelig til at sove i længere tid, når han udsættes for beroligende musik.

En nylig undersøgelse tyder på, at hjernebølgerne hos babyer dulmes af Brainwave Soothing Music. Musik, der har en tone, der matcher deres egne hjernebølger, er den bedste slags musik for dem.

Musikken kan hjælpe babyer til at falde til ro og falde i søvn hurtigere, end de plejer. Undersøgelsen viste også, at spædbørn, der lyttede til Brainwave Soothing Music, var i stand til at sove i gennemsnit seks minutter mere end dem, der slet ikke lyttede til musik.

Videnskaben bag babys søvnmønstre

Babyer er den mest dyrebare ting i verden. De er også de mest krævende. Søvn er et af de vigtigste elementer i en babys udvikling, og det kan være svært at få dem til at sove om natten.

Denne artikel vil undersøge, hvad videnskaben har at sige om babys søvnmønstre, og hvordan du kan hjælpe din baby til at sove bedre.

De seks grunde til, at babyer græder

Babyer græder ofte af forskellige årsager.

Her er de seks mest almindelige årsager til, at babyer græder:

– Sult

– Våd ble

– Træthed

– Ubehag

– For meget stimulation

– Kolik

En nyfødt beroliger sig selv til at sove på kun seks minutter takket være Brainwave-beroligende musik

En nyfødt beroliger sig selv til at sove på kun seks minutter takket være Brainwave beroligende musik.

En nyfødt baby kan være en håndfuld for forældrene og babypasserne. De skal imødekomme babyens behov 24/7, og det kan være udmattende. Det er vigtigt for en nyfødt at få nok søvn, fordi det hjælper dem med at vokse og udvikle sig. Dette kan være svært, når de er ophidsede eller græder hele tiden. Men nu er der en mulighed, der hjælper babyer med at falde i søvn på kun seks minutter!

Baby Sleep Music Project blev skabt af to forældre, der ønskede at hjælpe deres eget barn med at falde i søvn uden at bøvle eller græde. Det hjalp deres barn så meget, at de besluttede at dele dette med andre forældre gennem deres projekt på Kickstarter. Projektet fik enorm respons fra forældre over hele verden, hvilket fik dem til at oprette en hjemmeside og begynde at sælge cd'er med denne musik online.

Denne musik er designet specielt til babyer, og den har vist sig effektiv

Vigtigheden af et sikkert babysøvnmiljø

Betydningen af et sikkert søvnmiljø for babyer bliver ofte overset. Et trygt søvnmiljø kan være forskellen mellem en baby, der sover hele natten, og en der ikke gør.

Vi bør ikke glemme vigtigheden af et sikkert søvnmiljø for babyer. Det er noget, vi alle bør være opmærksomme på, da det er et problem, der berører mange forældre og deres børn.

Anbefalede artikler

CVR DK3740 7739